Sure Hotel Harstad/Narvik Airport

Vi bygger ut Sure Hotel Harstad/Narvik Airport som står klart juni 2019 med 153 rom moderne rom, lobby med lounge som der du kan spise, jobbe, eller ta en avslappende drink fra vår Barception. Sjekk ut www.surehotelairport.com

Til hotellet er ferdig bygget, kan vi tilby 12 moderne semi- selvbetjeningroms. Hotellet er en del av Best Western Hotels og Resorts med alle fordeler for deg som gjest med blant annet et av de beste Rewardsprogrammene i verden.

Sure Hotel Harstad/Narvik Airport ligger kun 1 km fra Harstad Narvik Lufthavn Evenes, og tilbyr gratis Wi-Fi. Dette 3-stjernershotellet har 12 morderne dobbeltrom med eget bad. Alle rommene er utstyrt med skrivebord og flatskjerm-TV. Vi har kjøleskap for oppbevaring som er tilgjengelig for gjester. 

En kontinental frokost serveres daglig i hotellets lobby, der du også kan nyte en kopp kaffe eller kjøpe noe snacks på kvelden. Resepsjonen er bemannet i perioder på morgenen og kvelden, men du får alltid sjekket inn gjennom veiledning på SMS eller mail. Et stort utvalg av aktiviteter tilbys i området, for eksempel nordlysturisme, fiske og fotturer. Harstad en 45 min kjøretur fra Sure Hotel Harstad/Narvik Airport og til Narvik tar det ca 1 time med bil.

Hotellet ligger i gangavstand fra Flyplassen, og det tilbys shuttle service for 50 NOK per person som må bestilles 24 timer i forkant. Flybussen til Harstad stopper ved bensinstasjonen som ligger i nærheten av hotellet.