Evenes Airport Hotel

Vi bygger nye Sure Hotel Harstad/Narvik Airport som står klart juni 2019 med 160 rom moderne rom, lobby med lounge som der du kan spise, jobbe, eller ta en avslappende drink fra vår Barception. Sjekk ut www.sureairporthotel.no

Til hotellet er ferdig bygget, kan vi tilby 12 moderne semi- selvbetjeningroms på Evenes Airport Hotel.
Fra 02.01.2019 vil hotellet døpes om til Sure Hotel Harstad Narvik Airport og være en del av Best Western Hotels og Resorts med alle fordeler for deg som gjest med blant annet et av de beste Rewardsprogrammene i verden.

Evenes Airport Hotel ligger kun 1,3 km fra Harstad Narvik Lufthavn Evenes, og tilbyr gratis Wi-Fi. Dette 3-stjernershotellet har 12 morderne dobbeltrom med eget bad. Alle rommene er utstyrt med skrivebord og flatskjerm-TV. Vi har kjøleskap for oppbevaring som er tilgjengelig for gjester.

En kontinental frokost serveres daglig i hotellets lobby, der du også kan nyte en kopp kaffe eller kjøpe noe snacks på kvelden. Resepsjonen er bemannet i perioder på morgenen og kvelden, men du får alltid sjekket inn gjennom veiledning på SMS eller mail. Et stort utvalg av aktiviteter tilbys i området, for eksempel nordlysturisme, fiske og fotturer. Harstad en 45 min kjøretur fra Evenes Airport Hotel og til Narvik tar det ca 1 time med bil.

Hotellet ligger i gangavstand fra Flyplassen, og det tilbys shuttle service for 50 NOK per person som må bestilles på forhånd. Flybussen til harstad stopper ved bensinstasjonen som ligger i nærheten av hotellet.